CottonClub
 • Home
 • Vacatures
 • Afdelingen
 • Over ons
NL

Zoek een vacature

Functietitel
Afdeling
10 km
Open extra opties

Over ons

Cotton Club filosofie

Cotton Club is geïnspireerd op de mediterrane lifestyle. Het idee ontstond tijdens een trip naar Ibiza waar de romantische Beach clubs en de rustige manier van leven moeiteloos samenkomen.

Cotton Club is vrouwelijk, charmant en toegankelijk. De collectie kenmerkt zich door de mooie designs en zachte, draagbare, kwalitatieve materialen. 

We volgen de laatste trends die je moeiteloos kan combineren in jouw garderobe. Dankzij de zachte kleuren en rustige prints past deze in elke look. Ideaal voor een dagje strand, een comfy dag thuis of een avond in de stad. Of het nu gaat om een zachte trui, pittige jeans of zwierige jurk, de collectie heeft altijd een vrouwelijke fit.

Duurzaamheid

The Sting Companies, waar Cotton Club onder valt, verkoopt producten die op een fatsoenlijke manier geproduceerd zijn met aandacht voor mens, milieu en dier. We nemen onze verantwoordelijkheid en streven continu naar verbetering. Werken aan deze continue verbeteringen valt onder de verantwoordelijkheid van onze MVO-afdeling, maar wordt ook breed gedragen door het hele bedrijf.

Wij hebben veel tijd gestoken om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van de productieketen en de producten. Op basis van deze informatie is er een plan van aanpak opgesteld. Het plan komt overeen met de negen thema’s uit het Nederlands Kleding en Textiel Convenant, waar The Sting Companies actief deelnemer van is.

De kernwaarden van The Sting Companies (ethisch verantwoord, no-nonsense cultuur, eerlijkheid en vertrouwen) zijn de leidraad geweest voor ons beleid over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Stage lopen bij Cotton Club

Bij Cotton Club zijn we altijd op zoek naar jong talent met interesse in fashion. We hebben regelmatig leuke en leerzame BOL en BBL stageplaatsen in onze winkels en het distributiecentrum in Tilburg en MBO & HBO-stageplekken op het hoofdkantoor in Lijnden.

Wij geven onze BOL en HBO stagiairs een leuke stagevergoeding. Als BBL-er krijg je hetzelfde salaris als een verkoopmedewerker. Én daarbovenop krijgen al onze stagiairs 25% personeelskorting op onze hele collectie bij al onze formules.

Als stagiair werk je als volwaardig lid van ons team mee, maar uiteraard krijg je ook de nodige begeleiding om je stage goed af te ronden. Je wordt gekoppeld aan een ervaren collega die je de kneepjes van het vak leert. Hierdoor krijg je alle werkzaamheden snel onder de knie. Samen zorgen we ervoor dat jij je diploma haalt én dat jouw carrière goed begint. En wie weet groei jij wel door naar jouw droombaan, want er zijn genoeg carrièrekansen bij Cotton Club! 

BEKIJK BESCHIKBARE STAGES BBL

BEKIJK BESCHIKBARE STAGES BOL

BEKIJK BESCHIKBARE STAGES HOOFDKANTOOR

Werken bij Cotton Club

Hoe en waarom we dingen doen zoals we ze doen, baseren we op onze kernwaarden: fun, striving for the best en no-nonsense. Ze vormen onze bedrijfscultuur. 

Fun

Bij Cotton Club staat plezier voorop. De sfeer is informeel en we lachen veel met elkaar. Onze mentaliteit? Work hard, play hard. We vieren onze successen graag met borrels en feesten, die inmiddels al meer dan 40 jaar legendarisch zijn!

No-nonsense 

Bij Cotton Club zijn we aanpakkers. Heb je een goed idee? Ga ermee aan de slag! We maken dingen niet ingewikkelder dan ze zijn, we praten niet recht wat krom is en zijn altijd eerlijk naar elkaar toe.

Eigenzinnig

Bij Cotton Club kiezen we onze eigen weg. En die wijkt vaak net wat af van de rest. ‘Zo doen we het nou eenmaal’, daar gaan wij niet in mee. We doen dingen graag zelf, en dat blijkt ook wel. We doen het namelijk al meer dan 40 jaar zonder al te veel bemoeienis van de buitenwereld. We voelen ons vrij en kunnen dus altijd groeien.

Sympathiek

Bij Cotton Club zijn we altijd vriendelijk. We zijn makkelijk in de omgang en lossen dingen op met een glimlach. We voelen ons betrokken bij elkaar en we verplaatsen ons in de ander.

Cotton Club groeit hard en we bieden onze mensen graag de kans om met ons mee te groeien. Maar we zijn ook altijd op zoek naar nieuw talent om ons team - of beter gezegd: onze vriendenclub - te komen versterken. Klinkt dit als iets dat bij jou past? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures!

De voordelen

 • Gezellige werkomgeving
 • Uitstekend salaris
 • 25% personeelskorting op de hele collectie bij alle formules van The Sting Companies 
 • 8% vakantiegeld 
 • 24 of 30 vakantiedagen (afhankelijk van de functie)
 • Mogelijkheid tot het kopen en verkopen van vakantiedagen
 • Volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
 • Goede pensioenregeling en collectieve zorgverzekering
 • Een flexibele en dynamische (bij)baan
 • Leuke borrels en feesten!

Contact

Heb je vragen over werken bij Cotton Club?

Neem dan contact op met onze recruiters door te mailen naar recruiters@cottonclub.nl of tijdens kantooruren te bellen met 013 - 465 9316.

We helpen je graag!

cottonclub.nl