CottonClub
  • Home
  • Vacatures
  • Afdelingen
  • Over ons
NL

Zoek een vacature

Functietitel
Afdeling
10 km
Open extra opties

Afdelingen

Stores

Van Amsterdam tot Antwerpen en van Maastricht tot aan Groningen. Onze store teams doen elke dag hun uiterste best om klanten te verrassen en te voorzien van de beste service. Een groep van vrienden en like minded fashion friends zorgt ervoor dat de winkels er op en top uitzien en dat onze klanten fijn kunnen shoppen. Zij komen graag terug bij ons en verlaten de winkel uiteraard met een glimlach én een mooie aankoop.

Buying & Design

Teams van Brandmanagers en Designers maken de mooiste items, van knipsel tot stiksel en pixel. Overal vinden zij inspiratie, zowel online als offline. Er worden vintage markten in Los Angeles bezocht, catwalks in Parijs en de straten in Tokyo. Elk label is verantwoordelijk voor het verhaal achter het merk, de kleuren, stoffen en fits van elk item in de collectie. Altijd met de doelgroep en klant in gedachte. Our creative and commercial thinkers!

Creatives

De creatieve afdeling is verantwoordelijk voor alle beelden die een formule vertegenwoordigen. Een club mensen die hun creativiteit inzet om ons verhaal te vertellen en onze collectie op een bij ons passende manier aan de wereld te presenteren. Identiteiten voor merken komen hier tot stand en de meest originele shoots worden hier bedacht. Vervolgens worden deze op locatie of in onze eigen fotostudio geschoten. Let’s get creative!

Finance

De mensen van onze financiële afdeling zijn onze kasbewakers. Zij controleren iedere euro die binnenkomt en er weer uitgaat en zorgen ervoor dat alle administratieve processen op rolletjes lopen. Daarnaast coördineren zij het budget en maken ze prognoses voor de toekomst. Onze merchandise planners zorgen voor cijfermatige analyses van alle collecties.

HR

Het gedreven Human Resources-team zorgt voor het recruiten, ontwikkelen en behouden van onze talenten in de winkels, kantoren en DC. Het streven is dat onze medewerkers elke dag het beste uit zichzelf halen en met veel plezier naar hun werk gaan. En onze Payrollspecialisten zorgen elke maand weer voor een goed gevulde portemonnee 😉

Ons MVO-team werkt continue aan het verbeteren van de processen rondom de productie van kleding. Wij verkopen producten die op een fatsoenlijke manier geproduceerd zijn met aandacht voor mens, milieu en dier.

ICT

Dit team zorgt ervoor dat iedereen aan de slag kan met de aanwezige apparatuur. Tech-savvy, digitally native en altijd tot onze dienst. Van Applicatiebeheerder tot ICT-Support Officer, onze mensen weten alles over de nieuwste technologieën en dragen bij aan een optimale werksfeer. Technology keeps us going!

Logistics

Vanuit de distributiecentra (samen ruim 40.000m2) in Tilburg worden alle winkels bevoorraad en webshopbestellingen verzonden. Het logistieke team zorgt dat onze klanten hun bestelling zo snel mogelijk in huis hebben, en dat wat vandaag in de winkel wordt verkocht, morgen weer aangevuld is. Daarom zitten onze chauffeurs al op de weg als iedereen nog slaapt.

Marketing & E-commerce

De hub van original thinkers, boundary breakers en service verleners. De drijvende kracht achter onze webshops en (online) marketingactiviteiten is Team Marketing & E-Commerce. Het team zet campagnes op en meet alles 24/7 om de shopervaring te verbeteren. Tegelijkertijd zorgt onze Customer Service met engelengeduld en enthousiasme dat elke klant de service krijgt die hij of zij verdient.

Real Estate

Onze Real Estate a.k.a. Vastgoedafdeling is verantwoordelijk voor al onze winkels en kantoren. Van het aanhuren tot en met het opleveren van de panden en alles daar tussenin. Aan de hand van onze uitgewerkte bouwtekeningen worden de verbouwingen aangestuurd. Onze enthousiaste mensen uit het Vastgoed-team regelen dat alles in goede staat opgeleverd wordt én blijft. En natuurlijk zorgen zij dat dit allemaal zo efficiënt mogelijk gebeurt.

Sourcing & Production

De productieteams van Sourcing & Production bepalen waar de collectie geproduceerd wordt. Zij hebben eigen inkoopkantoren in de belangrijkste productielanden: Turkije, India en China. Met hun specialisatie in bepaalde productgroepen en goede relaties met leveranciers, zorgen ze voor een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Sting Studio's

Als je het kunt bedenken, kunnen wij het maken. Opnieuw en opnieuw. Van hoogwaardige beelden en films tot social stories en merkfilms, ongeacht de bron en de output die nodig is wij maken het. Door onze omvang, ervaring, inspirerende atmosfeer en doelmatige professionele attitude zijn wij de studio voor grootschalige e-commerce producties. Voor alle soorten fotografie die je maar kunt bedenken op locatie en/of in onze eigen innovatieve en vooruitstrevende fotostudio. De Sting Studio’s is verantwoordelijk voor alle fotografie en video van alle formules van The Sting Companies.

cottonclub.nl